Blog

És millor fer esport abans o després de menjar?

20 Juny 2019

Borges - Deporte

Ahà! Ja tornes a tenir dubtes amb la pregunteta de sempre, eh? I això que t’ho han explicat mil cops, però mai acabes de recordar si és millor menjar abans o després de practicar esport. Potser perquè la resposta que habitualment has sentit és “depèn”. Depèn de si l’exercici que faràs és molt dur o no tant. Si és suau, no et moriràs per no prendre res, tot i que els experts cada cop recomanen més alimentar-se per donar energia al body.

Per què? La raó que donen és que, si no ho fas, el teu cos traurà energia d’on pugui. En principi, això equival a cremar greixos (mola, oi?), però al capdaval també es tradueix en més fatiga i fins i tot en pèrdua de massa muscular.

Així doncs, amics i amigues esportistes que dubteu respecte a si menjar o no menjar (aquesta és la qüestió shakespeariana), no us arrisqueu i feu un mos lleuger. Què us sembla una fruita seca, saciant i ultranutritiva? Encara no heu tastat el Mix Vitalidad de Borges Natura? Doncs ja trigueu! Això sí, espereu una mica a fer la digestió i… som-hi!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later