Blog

El millor glacejat per a les teves verdures

6 Maig 2024

El millor glacejat per a les teves verdures

¿Obres la nevera i t’hi trobes un porro, unes pastanagues, un carbassó i potser alguna altra verdura que no saps ben bé com cuinar? Si tens a mà un wok o una paella fonda, un oli d’oliva verge extra de bona qualitat (fonamental a qualsevol llar) i unes espècies al gust per donar-hi sabor, tens un tros de plat en un tres i no res. 

Tan sols has de ruixar les verdures amb una mescla d’oli d’oliva verge extra i vinagre balsàmic (ben batuts perquè emulsionin) i posar-les al forn fins que aquest últim caramel·litzi. 

Deliciós! 

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later