Blog

La naturalesa es renova constantment. Borges, també.

13 Gener 2020

Borges - comprometidospornaturaleza

És responsabilitat de tots cuidar el nostre planeta, i a Borges ho tenim clar.

Després d’obtenir el Certificat ECOSENSE per la fabricació de terrines monodosi 100% reciclables i fabricades amb materials reciclats que garanteixen el cicle de l’economia circular, fem un pas més amb aquesta nova ampolla. Però no es tracta d’una ampolla qualsevol, sinó de la pionera en el mercat d’oli amb un 25% de plàstic reciclat. D’aquesta manera, Borges es converteix en la primera empresa envasadora d’olis que ofereix als seus consumidors productes envasats en ampolles que contenen plàstic reciclat, al mateix temps que es disminueix el gramatge dels envasos en un 20%.
La incorporació de les dues mesures significa la reducció anual de 143 tones de plàstic, que equival al consum de 29 milions de bosses de plàstic. Perquè us feu una idea, això correspon pràcticament a 5 vegades el pes de l’estructura de l’Òpera de Sydney.

Però sabem que amb això no n’hi ha prou, així que ja estem treballant per implantar progressivament aquesta mesura a partir de l’any que ve en altres productes de la marca. Per això, a Borges estem #compromoetidospornaturaleza

Per saberne més, visita: www.comprometidospornaturaleza.com

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later