Blog

Així són els panellets d’avui dia!

23 Octubre 2018

Borges - Panellets

Els panellets de tota la vida, elaborats amb ametlla, sucre i pinyons (hi ha qui hi afegeix patata o moniato bullits per donar-hi volum), segueixen sent un clàssic d’aquestes dates. Però, com acostuma a passar amb les grans receptes, en els darrers anys s’hi han incorporat nous ingredients.

La composició clàssica ha anat variant, per a l’alegria dels amants d’aquestes boletes delicioses, ideals per a acompanyar amb un vi dolç típic. Els panellets del segle XXI poden dur una mica de xocolata al centre de la massa, o una ametlla pelada. Poden arribar a la nostra taula coberts de coco (els nostres respectes per a qui va inventar aquesta meravella) o farcits de codony com si es tractés d’un entrepà.

Descobreix, per exemple, la nostra recepta de “panellets semàfor” o aquests simpàtics eriçons i ratolins, ideals per a preparar amb els més petits de casa!

Alguns pastissers estrella aposten per panelletsrocambolescos capaços d’aixecar l’ànim a qualsevol: amb crema de castanyes, de pinya, de mojito, de lemon pie… i fins i tot de yuzu! Qui diu que la fusió no és meravellosa?

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later