Receptes

Panellets: Eriçons i Ratolins

30 min

Temps

8/10 persones persones

Racions

Mitjana

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Ingredients

  • 200 g d’ametlla mòlta
  • 200 g de sucre de llustre
  • 1 ou

Per a l'eriçó:

  • 100 g de xocolata
  • 100 g de crocant d’ametlla

Per als ratolins:

  • 50 g d’ametlla filetejada
  • Gotes de xocolata

Ametlla larguetta torrada

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un recipient posem l’ametlla mòlta i el sucre. Barregem. Separem la clara del rovell. Reservem el rovell. Afegim la clara a la barreja d’ametlla i sucre. Pastem fins aconseguir una massa llisa.

    Fem la forma de l’eriçó i enfornem 8 minuts a 180º C. Encara calent, amb una broqueta fem uns foradets als ulls, que omplirem amb una mica de xocolata fosa. Fonem xocolata al microones, a potència mitja, d’on la traiem cada 30 segons per remenar-la i tornant-la a introduir. Suquem part de l’eriçó en la xocolata. Aprofitem que la xocolata encara no s’ha refredat per afegir-hi crocant d’ametlla.

    Fem el cos del ratolí: foradem els ulls, les orelles i la cua. Submergim l’ametlla en aigua. Estirem un tros de massapà fins que ens quedi un cordill ben fi, que serà la cua. Clavem dos trossos d’ametlla remullada fent la forma de les orelles. Coem al forn a 180º C durant 8 minuts. Encara calents, hi clavem la xocolata dels ulls.
    Podem fer altres formes divertides, com una barra de pa, un panet, un formatge… i tot el que se’ns acudeixi!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later