Blog

Pasta fresca, la recepta perfecta per als tàpers

26 novembre 2018

Borges - Pasta fresca

El terme «procrastinar» (‘acció o hàbit d’ajornar activitats que s’han d’atendre’), el va inventar algú que s’estava plantejant preparar el tàperde l’endemà. Quina mandra. Quines ganes de no moure’s del sofà. Quins desitjos d’escriure un Whatsappa la mama, d’acariciar el gat, d’observar-te les ungles dels peus o de reflexionar sobre les motllures del sostre. Tot això et passa perquè encara no has donat una oportunitat a la pasta freda, aquesta meravella de la natura que prepararàs en cinc minuts mentre escoltes la teva playlist preferida.

Només has de bullir la pasta que més t’agradi juntament amb alguns ous, i conservar-ho tot a la nevera com a base dels teus tàpersdurant uns quants dies. A partir d’aquí, amb aquests ingredients per bandera, posa-hi imaginació i idea a les teves pròpies combinacions.

Perquè no t’hagis de trencar el cap pensant el teu proper tàper,et donem una idea d’amanida de pasta. Després, vejamquè se t’acut per preparar-ne de diferents i ser l’enveja de l’oficina. Primer, posa la pasta i afegeix-hi un ou dur trossejat. A continuació, tira-hi una llauna de tonyina, quatre olives esmicolades, pernil dolç i unes quantes nous (o la fruita seca que prefereixis). Per lligar-ho tot pots fer una salsa de iogurt, que és molt i molt fàcil de preparar, a més de deliciosa. Només necessites iogurt, una mica d’oli d’oliva, un ragetde suc de llimona i un pessic d’orenga. Sa i exquisit!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later