Blog

Prepara’t per a aquestes festes

1 Desembre 2020

Borges - Preparate para fiestas

Si aquest any no vols haver d’anar a correcuita, per què no comences a comprar alguns productes pel rebost? Si tens una mica de previsió, els dies de més activitat nadalenca només et faltarà comprar els frescos: t’estalviaràs feina i maldecaps. Aquests són alguns dels productes que pots començar a emmagatzemar avui mateix.

Oli d’oliva verge extra. Per a amanides, per cuinar, en un platet amb escames de sal i un pa de qualitat… L’oli té mil usos!

Fruita de closca. Tant per picar, juntament amb fruites dessecades, com per incorporar a les receptes nadalenques més variades. En pots afegir un grapat a les amanides, fer-la servir en postres i fleca o combinar-la amb carns. Imprescindible!

Pa. I tant, que sí! Compra el que t’agradi més, guarda’l al congelador i oblida’t d’haver de sortir volant a comprar-lo el dia D.

Vins. És un bon moment per anar-te fixant en les ofertes i comprar per endavant els vins i els licors que serviràs per Nadal. Recorda: el que puguis fer avui, no ho deixis per a demà.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later