Blog

Com aconseguir que el teu puré de patata quedi més lleuger

10 juliol 2018

Borges - Pure de patata más ligero

Per fer un bon puré de patata tan sols necessitarem patates, aigua i sal. Tot i que, si hi volem donar un toc de sabor, sempre podem recórrer a un raig d’oli d’oliva verge extra (en substitució de la mantega, un ingredient que, sense ser indispensable, molta gent fa servir i aporta una gran quantitat de greixos saturats). Qui estigui acostumat a espessir-lo amb llet pot escollir una semidesnatada en lloc de llet sencera; així reduirà el total de calories i greixos. Apostar per les espècies es una altra bona manera d’afegir sabor sense necessitat de sumar calories.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later