Blog

Quatre batuts contra la depressió postvacances

18 setembre 2018

Borges - batidos

Somies platges paradisíaques i llargues sobretaules nocturnes davant del mar? Estàs lleugerament irritable i fas una mica d’ulleres? En algun moment de les darreres setmanes t’han enxampat amb la mirada perduda en un calendari de l’any que ve? Doncs et donem la benvinguda al món de la depressió postvacances. Però no t’amoïnis, a còpia de bons aliments la superaràs. Aquests batuts energètics i nutritius es convertiran en els pitjors enemics d’aquesta depre(i en els millors aliats del teu estat d’ànim).

Batut de beguda d’ametlla i fruites vermelles

Aquesta recepta és tan refrescant com senzilla: només et calen tres d’ingredients perquè els teus esmorzars i els teus berenars canviïn del tot. A més, és un batut súper nutritiu.

* 150 ml de beguda d’ametlla
* 50 g de fruites vermelles congelades
* 20 g de llavors de xia

Hidrata la xia prèviament amb aigua. Quan estigui hidratada, l’aboques al pot de la batedora amb els altres ingredients, ho bats i… saboooooor!

Batut energètic d’alvocat i espinacs

Si els batuts verds estan de moda, és per algun motiu. Aquest batut energètic t’ajudarà cada matí a refer les forces que necessites (que en són moltes, ho sabem), en bona part gràcies a l’alvocat, un superaliment que avui dia no costa gens de trobar.

* Mig alvocat
* Un grapat d’espinacs frescos
* Mig plàtan
* 150 ml de beguda d’ametlla

Només cal que batis tots els ingredients alhora i tindràs a punt una beguda que et carregarà les piles. Un petit truc? Si prepares un batut verd substituint els espinacs per gerds o maduixes et pots muntar un smoothie bicolor ben maco. Omple un got transparent fins a la meitat amb el batut rosa i l’altra meitat amb el batut verd, sense que es barregin. Veuràs que bé que queda!

Batut de xocolata healthy

Treu-te del cap la majoria dels productes que contenen xocolata (solen dur un munt de sucre) i aposta per aquest batut, igualment apetitós.

* 150 ml de beguda d’avellana
* 3 nous
* Una cullerada de cacau en pols
* Mig plàtan
* Un quart d’alvocat
* Canyella

Bat tots els ingredients i coneixeràs l’amor de la teva vida (arriba amb un got i és de color marró). ?

Batut tropical de beguda d’avellana

Amb aquest batut et semblarà que encara ets de vacances, ja que té un punt tropical que et traslladarà de cop a una platja paradisíaca.

* 150 ml de beguda d’avellana
* 50 g de pinya
* 50 g de mango
* Coco ratllat

Tan senzill com batre tots els ingredients junts. Amb el primer glop et sentiràs com si fossis sota una palmera en ple Carib!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later