Tens poc temps, molta fam i ganes de receptes saludables que puguis preparar en un tres i no res? Pren nota:
Amanida de pasta. Si al matí tens una estona abans de sortir de casa ―per exemple, mentre et dutxes―, bull una mica de pasta, tira-hi un raig d’oli d’oliva verge extra i guarda-la a la nevera. Unes hores més tard, quan hagis tornat, afegeix-hi nous, tomàquets cherry, daus de formatge blau (compte amb la quantitat, perquè té un sabor molt intens), unes fulles de ruca i uns ravenets. Condimenta l’amanida amb oli d’oliva verge extra, sal i pebre.
Filet amb ametlles. Si tens un filet de carn però el trobes una mica insípid, pots preparar una salsa d’ametlles ben senzilla per acompanyar-lo. Crearàs un plat gurmet en un segon! Només cal que torris pa i ametlles, que els trituris junts i que els aboquis a una paella amb unes cebes i uns alls ben cuits. Si et ve de gust, afegeix-hi brou de pollastre i deixa reduir la salsa uns 30 minuts, fins que estigui al seu punt.
Iogurt amb fruita fresca i seca. Mescla un iogurt grec amb uns talls de maduixa i de kiwi, una cullerada de mel i uns festucs. I si hi tires uns encenalls de xocolata, gaudiràs de tota una delícia!