Blog

Idees saludables per a la pujada de gener

5 Gener 2023

Idees saludables per a la pujada de gener

 Només hi ha una manera de superar la pujada de gener: reaprofitant! Et donem unes quantes idees per no llençar res a casa i crear uns plats sans i divertits partint de les sobralles. Gener, no ens fas por! 

-Vas comprar gorgonzola per Nadal i te n’ha sobrat? Ja estàs trigant a combinar-lo amb unes quantes nous picades i preparar unes croquetes de luxe. Si fas servir beguda vegetal de nou, seran molt més originals. 

-El torró gurmet que hagi quedat, converteix-lo en un gelat boníssim amb base de beguda vegetal. Com a topping, fruita fresca i nous Pizarro picades. Què més es pot demanar? 

-Prepara batuts amb les fruites i verdures que ja són a punt de fer-se malbé i completa’ls amb toppings de nous picades. 

-Cuina una lasanya ben bona amb les verdures que tinguis a la nevera, combinades amb formatge fresc i nous. Una bona idea és conservar-la en porcions petites i guardar-la al congelador. N’hi haurà prou amb un cop de forn per gaudir d’un plat perfecte! 

-T’ha sobrat una llauna d’espàrrecs del lot nadalenc? Ja pots preparar una crema amb oli d’oliva verge extra i nous picades com a topping. Un entrant original, perfecte si tens convidats. 

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later