Blog

Idees saludables per a la pujada de gener

5 Gener 2023

Idees saludables per a la pujada de gener

 Només hi ha una manera de superar la pujada de gener: reaprofitant! Et donem unes quantes idees per no llençar res a casa i crear uns plats sans i divertits partint de les sobralles. Gener, no ens fas por! 

-Vas comprar gorgonzola per Nadal i te n’ha sobrat? Ja estàs trigant a combinar-lo amb unes quantes nous picades i preparar unes croquetes de luxe. Si fas servir beguda vegetal de nou, seran molt més originals. 

-El torró gurmet que hagi quedat, converteix-lo en un gelat boníssim amb base de beguda vegetal. Com a topping, fruita fresca i nous Pizarro picades. Què més es pot demanar? 

-Prepara batuts amb les fruites i verdures que ja són a punt de fer-se malbé i completa’ls amb toppings de nous picades. 

-Cuina una lasanya ben bona amb les verdures que tinguis a la nevera, combinades amb formatge fresc i nous. Una bona idea és conservar-la en porcions petites i guardar-la al congelador. N’hi haurà prou amb un cop de forn per gaudir d’un plat perfecte! 

-T’ha sobrat una llauna d’espàrrecs del lot nadalenc? Ja pots preparar una crema amb oli d’oliva verge extra i nous picades com a topping. Un entrant original, perfecte si tens convidats. 

Entrades relacionades

Blog
El millor glacejat per a les teves verdures

El millor glacejat per a les teves verdures

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later