Blog

Les receptes de Setmana Santa que pots fer a casa

31 Març 2020

Borges - Semana santa casa

La cuina és una de les millors activitats que hi ha per fer en família. I si el resultat final és deliciós, qui dirà que no?

Torradetes de Santa Teresa
Que sí, que la recepta clàssica és molt bona, però tu prova de fer-les amb beguda d’ametlla i tirar-hi un pessic d’ametlles ultrapicades per damunt en el moment de servir. I si les acompanyes amb una bola de gelat de vainilla? Ai, que salivem només de pensar-hi!

Bunyols
Tots tenim una tieta que els fa de meravella, però ara pot ser un bon moment per atacar una recepta que (paraula) no té cap secret. Prova de substituir la mantega per oli d’oliva verge extra i ja veuràs que bé.

Potatge de vigília
Visca els plats de cullera i visca escalfar el cos amb aliments de l’hort i de la granja! O tan sols de l’hort, perquè també es pot fer un potatge vegetarià: prescindeix del bacallà i queda’t amb els greixos procedents de l’oli d’oliva. I bon profit!

Sopa d’all
Aquesta recepta no podria ser més bona. No t’oblidis de tirar-hi un bon pernil serrà!

Llet fregida
Compte, que s’ha de prendre amb moderació perquè és calòrica a més no poder. Busques una versió sui generis? En lloc de llet, fes servir beguda de nou. És glòria beneïda.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later