Deprecated: Optional parameter $contact_data declared before required parameter $return_url is implicitly treated as a required parameter in /sites/borges1896.com/files/web/app/themes/borges-international/app/Community/crm-user.php on line 656

Notice: file_get_contents(): Read of 12288 bytes failed with errno=21 Is a directory in /sites/borges1896.com/files/web/wp/wp-includes/functions.php on line 4673

Notice: wp_json_file_decode(): S'ha produït un error en descodificar el fitxer JSON a la ruta /sites/borges1896.com/files/web/app/themes/borges-international/resources: Syntax error in /sites/borges1896.com/files/web/wp/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: file_get_contents(): Read of 12288 bytes failed with errno=21 Is a directory in /sites/borges1896.com/files/web/wp/wp-includes/functions.php on line 4673

Notice: wp_json_file_decode(): S'ha produït un error en descodificar el fitxer JSON a la ruta /sites/borges1896.com/files/web/app/themes/borges-international/resources: Syntax error in /sites/borges1896.com/files/web/wp/wp-includes/functions.php on line 6121
Sofregit sempre a mà - Borges

Blog

Sofregit sempre a mà

9 febrer 2016

Un truc que et farà estalviar temps a la cuina. Quan preparis un sofregit com a base de qualsevol guisat no escatimis en quantitat i enretira’n una part abans de continuar amb la recepta. Deixa’l refredar, reparteix-lo en una glaçonera (amb tapa!) i congela’l. Tindràs sempre sofregit en petites racions.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later