La festa de Tots Sants fa anys que batalla amb Halloween per l’hegemonia de l’1 de novembre. Però cal parlar de rivalitat si totes dues celebracions poden conviure en harmonia? I és que costa resistir-se als clàssics de Tots Sants que omplen les llars espanyoles.
Panellets. Aquest festival de dolçor típic de Catalunya y les Balears és una bola deliciosa i compacta embolcallada amb pinyons, un mos ideal a qualsevol hora durant els dies previs a la castanyada.
Pan de muerto. No podem deixar d’agrair als mexicans que creessin aquest brioix meravellós i ens l’apropessin a les nostres fronteres. Un pa empolvorejat amb sucre que només es menja en les festivitats del Dia dels Morts.
Huesos de santo. Aquestes neules elaborades amb una base de massapà i farcides amb una deliciosa crema de rovell (un almívar enriquit amb rovells, que es cuina fins a espessir-lo) segur que són ben capaces de ressuscitar un mort.
Bunyols de vent. A diferència de les altres tres receptes, que són més elaborades, els bunyols són tan fàcils de fer, que en prepararem quilos i quilos. Bon profit!