Blog

Els quatre tradicionals de la diada de Tots Sants

22 Octubre 2019

Borges - Tots Sants

La festa de Tots Sants fa anys que batalla amb Halloween per l’hegemonia de l’1 de novembre. Però cal parlar de rivalitat si totes dues celebracions poden conviure en harmonia? I és que costa resistir-se als clàssics de Tots Sants que omplen les llars espanyoles.

Panellets. Aquest festival de dolçor típic de Catalunya y les Balears és una bola deliciosa i compacta embolcallada amb pinyons, un mos ideal a qualsevol hora durant els dies previs a la castanyada.

Pan de muertoNo podem deixar d’agrair als mexicans que creessin aquest brioix meravellós i ens l’apropessin a les nostres fronteres. Un pa empolvorejat amb sucre que només es menja en les festivitats del Dia dels Morts.

Huesos de santo.  Aquestes neules elaborades amb una base de massapà i farcides amb una deliciosa crema de rovell (un almívar enriquit amb rovells, que es cuina fins a espessir-lo) segur que són ben capaces de ressuscitar un mort.

Bunyols de vent. A diferència de les altres tres receptes, que són més elaborades, els bunyols són tan fàcils de fer, que en prepararem quilos i quilos. Bon profit!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later