Blog

Tres experiències per acabar l’any

28 Desembre 2020

Borges - Tres experiencias para fin de año

Fans de les ametlles, tenim una proposta per a cada moment d’aquest Cap d’Any. Preneu-ne nota!

L’aperitiu

T’agrada crear ambient a la cuina, servir-te una copeta de vi i posar-te música mentre feineges amb els preparatius? Per tu la cuina és aquell lloc zen on desconnectes de tot mentre crees uns plats espectaculars? Doncs acompanya el teu vi d’un grapat d’ametlles amb gingebre i mel i ves escalfant els motors per al sopar. Pensa que el gingebre és un digestiu i que les ametlles omplen: així arribaràs al tiberi amb menys gana, evitaràs indigestions i gaudiràs encara més del momentàs cuina.

El sopar

Si la idea és preparar un sopar a base de pica-pica, res millor que incloure-hi un assortit de formatges gurmet acompanyats d’uns crackers deluxe i unes ametlles amb nous i fruites dessecades.

La sobretaula

Amb el cafè o amb el te, amb les infusions, amb els licors, amb el cava o amb els còctels… Un assortit d’ametlles amb canyella i mel aportarà el toc exòtic final a un sopar inoblidable, abans o després de les campanades.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later