El teletreball acostuma a ser sinònim d’expedicions a la cuina per anar a buscar xocolata, tardes preparant pastissos i berenars improvisats i calòrics. Ja toca posar fi a aquesta dinàmica! Segueix aquests consells per menjar bé tot i les traves que ens posa el teletreball.
– Sí als pica-pica, però saludables. Un iogurt natural amb fruita seca, un batut de fruites fresques de temporada amb beguda vegetal, un bon pa integral amb un raig d’oli d’oliva verge extra… Posa-hi imaginació!
– Aprofita el temps. Pots bullir pasta mentre esmorzes, deixar-la refredar a la nevera mentre treballes i, al migdia, preparar un tros d’amanida en un tres i no res. Afegeix-hi tomàquets, blat de moro, formatge fresc, ou dur, tonyina i el que et vingui de gust, amaneix-la amb oli d’oliva verge extra… i gaudeix-la!
– Fes servir el congelador. Prepara una bona quantitat de saltat de verdures variades i congela’l en porcions individuals. Si al matí en treus una ració del congelador, a l’hora de dinar la pots barrejar amb arròs, quinoa, pasta, cuscús… Cada dia, una cosa diferent!