Blog

Trucs per al teletreball

1 febrer 2022

Trucos teletrabajo

El teletreball acostuma a ser sinònim d’expedicions a la cuina per anar a buscar xocolata, tardes preparant pastissos i berenars improvisats i calòrics. Ja toca posar fi a aquesta dinàmica! Segueix aquests consells per menjar bé tot i les traves que ens posa el teletreball.

– Sí als pica-pica, però saludables. Un iogurt natural amb fruita seca, un batut de fruites fresques de temporada amb beguda vegetal, un bon pa integral amb un raig d’oli d’oliva verge extra… Posa-hi imaginació!

– Aprofita el temps. Pots bullir pasta mentre esmorzes, deixar-la refredar a la nevera mentre treballes i, al migdia, preparar un tros d’amanida en un tres i no res. Afegeix-hi tomàquets, blat de moro, formatge fresc, ou dur, tonyina i el que et vingui de gust, amaneix-la amb oli d’oliva verge extra… i gaudeix-la!

– Fes servir el congelador. Prepara una bona quantitat de saltat de verdures variades i congela’l en porcions individuals. Si al matí en treus una ració del congelador, a l’hora de dinar la pots barrejar amb arròs, quinoa, pasta, cuscús… Cada dia, una cosa diferent!

Entrades relacionades

Blog
Nous fruits secs Pizarro!

Nous fruits secs Pizarro!

Blog
Com fer les croquetes més cruixents?

Com fer les croquetes més cruixents?

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later