Avui celebrem el Dia Mundial del Reciclatge! Segueix aquests consells tan senzills i faràs que la teva cuina sigui un lloc molt més sostenible.
–T’ha sobrat fruita seca d’alguna recepta? El millor que pots fer és ratllar–la i convertir–la en el topping ideal per a batuts, iogurts, amanides, macedònia…
–Bricks de beguda vegetal? Ni se t’acudeixi llençar–los. Els pots tallar per la meitat, folrar–los al teu gust i transformar–los en testos o gerros. A YouTube hi ha mil tutorials per fer-ho: al·lucinaràs amb la quantitat d’usos que tenen.
–No llencis l’oli sobrant por les canonades: conserva’l en un recipient i porta’l a un punt de reciclatge.
–De fet, no llencis l’oli: si filtres l’oli d’oliva verge extra adequadament, colant–lo amb un colador fi, el podràs reutilitzar unes quantes vegades.
–Quan hagis de fer servir el forn, entrega’t al plaer del batch cooking: utilitza’l per cuinar–hi diverses coses alhora.