Receptes

Albergínia farcida

40 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Albergínia farcida

Un plat saludable, fàcil de preparar i saborós. Perfecte per a compartir amb la família o els amics!

Ingredients

  • 2 albergínies grans
  • 150 g de carn picada (meitat de vedella i meitat de porc)
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 tomàquet madur
  • 70 g de nous Borges
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • 80 g de formatge per fondre (al gust)

Nous en gra, origen Califòrnia

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 °C.

  2. Pas 2

    Talla les albergínies al llarg i extreu-ne la polpa amb una cullera, deixant una vora d’1 cm aproximadament. Pica la polpa i reserva-la.

  3. Pas 3

    Posa les meitats d’albergínia en una safata de forn, ruixa-les amb una mica d’oli d’oliva verge extra i posa-les al forn durant 15 minuts.

  4. Pas 4

    En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba i l’all. Afegeix-hi la carn picada i cuina-la fins que es dauri.

  5. Pas 5

    Afegeix-hi la polpa d’albergínia picada, el tomàquet ratllat i les nous triturades. Cuina-ho tot a foc suau durant 10 minuts. Si fa falta, pots anar retirant aigua. Salpebre-ho al gust.

     

  6. Pas 6

    Treu les mitges albergínies del forn i farceix-les amb la mescla de carn, verdures i nous. Empolvora-les amb el formatge per fondre i posa-les al forn 15 minuts més.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later