Receptes

Albergínies farcides de gambes i barretes Krissia

40 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Berenjenas rellenas

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 500 g de gambes pelades
  • 300 g de barretes Krissia
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Un raig de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 2 gots de llet sencera
  • 4 cullerades de farina
  • Un pessic de formatge ratllat al gust
  • Un pessic de nou moscada

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla les albergínies per la meitat, de llarg a llarg, i fes uns talls petits a la polpa amb un ganivet. Posa-les al forn a uns 180 ºC durant 20 minuts aproximadament, en funció de la mida de les albergínies. Un cop retirades i refredades, treu la polpa amb un ganivet i reserva-la.

  2. Pas 2

    En una paella amb un raig d’oli d’oliva, salteja les gambes i les barretes Krissia. Quan ja siguin daurades, afegeix-hi la polpa de l’albergínia i salteja-ho tot junt, fins que les albergínies siguin cuites. Afegeix un raig de vinagre balsàmic de Mòdena i salpebre-ho.

  3. Pas 3

    Incorpora-hi la farina i ofega-la uns minuts, perquè quedi cuita. Tira-hi la llet sencera a poc a poc (si és tèbia, millor) i remena contínuament, fins que la mescla agafi una textura de beixamel. Rectifica de sal i pebre i posa-hi, si vols, un pessic de nou moscada.

  4. Pas 4

    Farceix les albergínies amb la mescla, cobreix-les amb el formatge ratllat i gratina-les les al forn.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later