Receptes

Aletes de pollastre al forn

75 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Aletes de pollastre al forn

Ingredients

  • 1,5 kg d’aletes de pollastre
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 culleradeta de farigola
  • Unes fulles de romaní
  • 1 cullerada de vinagre balsámic de Mòdena Borges
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 llima
  • Sal
  • Pebre negre
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra, la farigola, el romaní, el vinagre, el pebre vermell i el suc de la llima. 

  2. Pas 2

    Salpebre les aletes i introdueix-les al bol amb la mescla anterior. Remena-les fins que quedin ben impregnades. Deixa-les reposar un parell dhores a la nevera. 

  3. Pas 3

    Enforna-les a 180 ºC, durant uns 50 minuts, en una safata de reixa. Si cal, tomba-les. Si no queden ben daurades, completa el procés amb uns 5 minuts de grill a uns 200 ºC. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later