Receptes

Amanida de cigrons

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

AMANIDA DE CIGRONS

Una recepta fàcil de preparar i perfecta per a compartir amb els teus amics i família durant l’estiu. Que aprofiti!

Ingredients

  • 300 g de cigrons cuits
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 cogombre
  • 200 g de cirerols
  • 1 ceba tendra
  • 200 g de tonyina en oli d’oliva en llauna
  • 2 ous durs
  • 1 llima petita

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 30 ml de crema balsàmica de Mòdena Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Crema balsàmica de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla els pebrots i el cogombre a quadradets, els cirerols per la meitat i la ceba tendra a rodanxes.

  2. Pas 2

    Posa les verdures en una enciamera i incorpora-hi els cigrons (si són de pot, renta’ls prèviament). Afegeix-hi la tonyina i els ous tallats a grills, i remena.

  3. Pas 3

  4. Pas 4

    Aboca la vinagreta damunt de l’amanida. Tapa l’amanida amb paper film i deixa-la refredar a la nevera una hora com a mínim.

  5. Pas 5

    Mescla-ho tot de nou abans de servir i completa el plat amb un toc de llima ratllada per damunt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later