Una recepta fàcil de preparar i perfecta per a compartir amb els teus amics i família durant l’estiu. Que aprofiti!
Receptes
Amanida de cigrons
Ingredients
- 300 g de cigrons cuits
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 cogombre
- 200 g de cirerols
- 1 ceba tendra
- 200 g de tonyina en oli d’oliva en llauna
- 2 ous durs
- 1 llima petita
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 30 ml de crema balsàmica de Mòdena Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Talla els pebrots i el cogombre a quadradets, els cirerols per la meitat i la ceba tendra a rodanxes.
-
Pas 2
Posa les verdures en una enciamera i incorpora-hi els cigrons (si són de pot, renta’ls prèviament). Afegeix-hi la tonyina i els ous tallats a grills, i remena.
-
Pas 3
Prepara la vinagreta mesclant l’oli d’oliva verge extra, la crema balsàmica de Mòdena, la sal i el pebre.
-
Pas 4
Aboca la vinagreta damunt de l’amanida. Tapa l’amanida amb paper film i deixa-la refredar a la nevera una hora com a mínim.
-
Pas 5
Mescla-ho tot de nou abans de servir i completa el plat amb un toc de llima ratllada per damunt.