Receptes

Amanida d’espinacs i carabassa

30 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - entrante navideño

L’entrant nadalenc definitiu!

Ingredients

  • 200 g de carabassa
  • 40 g de pinyons Borges
  • 200 g de espinacs
  • 40 g de ametlles picades Borges
  • 80 g de fruita dessecada variada (orellons, dĂ tils, prunes i panses) Borges
  • 100 g de formatge feta
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades soperes de crema balsĂ mica de tòfona Borges

Pinyons

Ametlla crua repelada

Orellanes de temporada

DĂ tils de temporada

Prunes de temporada

Panses de temporada

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Pela la carabassa i talla-la a làmines fines de mig centímetre de gruix. Posa-la en una safata per al forn amb una mica d’oli d’oliva verge extra (afegeix-ne també una mica per damunt, si pot ser, amb l’ajuda d’un pinzell). Salpebre-la. Posa-la al forn a 170 ºC durant uns 25-30 minuts.

  2. Pas 2

    Torra els pinyons en una paella fins que es daurin.

  3. Pas 3

    Posa en un bol els espinacs, el formatge feta esmicolat, les ametlles, els pinyons i la fruita dessecada. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i sal i mescla-ho bé.

  4. Pas 4

    Cobreix aquests ingredients amb la carabassa i completa el plat amb una cullerada de crema balsàmica de tòfona per damunt. Pots reservar unes ametlles triturades per tirar-les damunt de la crema a manera de topping.

  5. Pas 5

    Serveix l’amanida tèbia juntament amb la resta d’aperitius nadalencs.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later