Receptes

Amanida d’espinacs i carabassa

30 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - entrante navideño

L’entrant nadalenc definitiu!

Ingredients

  • 200 g de carabassa
  • 40 g de pinyons Borges
  • 200 g de espinacs
  • 40 g de ametlles picades Borges
  • 80 g de fruita dessecada variada (orellons, dĂ tils, prunes i panses) Borges
  • 100 g de formatge feta
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades soperes de crema balsĂ mica de tòfona Borges

Pinyons

Ametlla crua repelada

Orellanes de temporada

DĂ tils de temporada

Prunes de temporada

Panses de temporada

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Pela la carabassa i talla-la a làmines fines de mig centímetre de gruix. Posa-la en una safata per al forn amb una mica d’oli d’oliva verge extra (afegeix-ne també una mica per damunt, si pot ser, amb l’ajuda d’un pinzell). Salpebre-la. Posa-la al forn a 170 ºC durant uns 25-30 minuts.

  2. Pas 2

    Torra els pinyons en una paella fins que es daurin.

  3. Pas 3

    Posa en un bol els espinacs, el formatge feta esmicolat, les ametlles, els pinyons i la fruita dessecada. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i sal i mescla-ho bé.

  4. Pas 4

    Cobreix aquests ingredients amb la carabassa i completa el plat amb una cullerada de crema balsàmica de tòfona per damunt. Pots reservar unes ametlles triturades per tirar-les damunt de la crema a manera de topping.

  5. Pas 5

    Serveix l’amanida tèbia juntament amb la resta d’aperitius nadalencs.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later