Et ve de gust menjar sa, però amb un toc diferent? Prova aquesta amanida de raïm, t’encantarà!
Receptes
Amanida fàcil i saborosa
Ingredients
- 80 g de raïm
- 150 g de ruca fresca
- 1 alvocat
- 1 ceba tendra
- 100 g de formatge feta esmicolat
- Un grapat de nous torrades Borges
Per a la vinagreta
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada de vinagre balsàmic Borges
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
Neteja i talla els grans de raïm i afegeix-los a un recipient.
-
Pas 2
També afegeix-hi la ruca, l’alvocat tallat a cubs, la ceba tendra tallada a rodanxes, el formatge feta i les nous.
-
Pas 3
Per a la vinagreta, mescla tots els ingredients amb l’oli i el vinagre. Aboca-la damunt de l’amanida i serveix-ho tot ben fred.