Quan diem que aquesta recepta és ideal per a nens, el que volem dir és que els menuts de casa la poden preparar sense cap mena risc, ja que els aliments que hauran de manipular són tous i fàcils de treballar.
Receptes
Amanida de formatge, alvocat i vinagre de poma
Ingredients
- 1 alvocat no gaire madur
- 100 g de tomàquets cherry
- 100 g de formatge fresc
- 50 g de nous
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre de poma
- Sal
- Pebre negre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Pelem l’alvocat, el tallem i el posem en una plata. El ruixem amb una mica de suc de llimona. Després tallem el formatge fresc i piquem les nous i els barregem amb l’alvocat.
-
Pas 3
Amanim amb oli d’oliva verge extra, un raig de vinagre de poma, sal i dues voltes de molinet de pebre negre.
-
Consells
Si tallem l’alvocat però no l’hem de fer servir de seguida, cal ruixar-lo amb suc de llimona, perquè s’oxida fàcilment i agafa un to negrenc molt lleig. A Mèxic s’acostuma a conservar el guacamoleamb el pinyol de l’alvocat a dins per retardar-ne l’oxidació, però el més efectiu perquè l’alvocat conservi el seu bonic color verd és fer servir llimona.