Receptes

Amanida amb formatge de cabra i nous

10 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida amb formatge de cabra i nous

Una combinació perfecta de sabors i textures.

Ingredients

  • 1 enciam petit
  • 250 g de formatge fresc de cabra
  • 20 olives verdes
  • 4 ravenets
  • 50 g de nous picades Borges Pizarro

Per a la vinagreta

  • 65 ml oli d’oliva verge extra Borges
  • 15 ml vinagre de sidra d poma Borges
  • 1 culleradeta d’alfàbrega fresca
  • Sal i pebre

Nou en gra Pizarro

Oli verge extra

Vinagre de sidra de poma

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa en un bol l’enciam, el formatge de cabra a daus, les olives tallades a rodanxes i els ravenets també a rodanxes. Afegeix-hi les nous picades. 

  2. Pas 2

    Mescla els ingredients de la vinagreta i aboca-la a l’amanida. Remena-ho fins que els sabors sintegrin. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later