Receptes

Amanida de gambes i alvocat

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de gambes i alvocat

Una recepta refrescant i saludable per l’estiu. Gaudeix-la amb amics i familiars!

Ingredients

  • 150 g de gambes cuites
  • 1 alvocat ben madur
  • ½ poma verda
  • ½ mango madur
  • 6 ravenets
  • Unes fulles de ruca

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 30 ml de vinagre de sidra de poma Borges
  • 2 culleradetes de mostassa de Dijon
  • 1 cullerada de suc de llima
  • Sal i pebre al gust

Oli verge extra

Vinagre de sidra de poma

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla l’alvocat i la poma a tires, el mango a daus i els ravenets a rodanxes. Posa-ho tot en una enciamera.

  2. Pas 2

    Afegeix-hi la ruca i les gambes.

  3. Pas 3

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later