Receptes

Amanida de kale i moniato

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de kale i moniato

Ingredients

  • Una col arrissada
  • 2 moniatos mitjans
  • 100 g de tomàquets secs
  • 100 g d'olives negres
  • 100 g de pinyons
  • 50 g de nous picades Borges Pizarro
  • 50 g d'ametlles picades Borges Pizarro

Per a la vinagreta:

  • 60 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 30 ml de vinagre de poma Borges
  • Una cullerada de suc de llimona
  • Sal i pebre.

Nou en gra Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Oli verge extra

Vinagre de sidra de poma

Pas a pas

  1. Pas 1

    Enforna els moniatos tallats en daus durant uns 45 minuts a 190 ºC.

  2. Pas 2

    En un bol, mescla la col arrissada, els tomàquets, les olives negres tallades per la meitat i les nous i les ametlles triturades.

  3. Pas 3

    Daura els pinyons en un recipient bé calent, sense deixar de remoure perquè no es cremin. Incorpora’ls a l’amanida. Incorpora també el moniato, ja tebi.

  4. Pas 4

    Preparar la vinagreta barrejant l’oli d’oliva verge extra, el vinagre de poma i el suc de llimona. Salpimienta aboca-la sobre l’amanida i serveix.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later