Una recepta fàcil i ràpida per a tota la família. A més és saludable, i amb un sabor irresistible!
Receptes
Amanida fresca de llenties
Ingredients
- 400 g de llenties cuites
- ½ pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 1 ceba mitjana
- 1 pastanaga
- 1 tomàquet gran
- Sal i pebre al gust
- Un toc de vinagre balsàmic de Mòdena en esprai Borges
- Unes fulles de menta (opcional)
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada de mel
- Un pessic de nou moscada
Pas a pas
-
Pas 1
Talla totes les verdures a trossos ben petits. Reserva-les.
-
Pas 2
Renta i escorre bé les llenties, posa-les en un bol i afegeix-hi els trossets de verdura. Salpebre-ho al gust.
-
Pas 3
Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients fins a obtenir una salsa homogènia. Aboca-la damunt de la mescla anterior i remena-la bé. Deixa refredar l’amanida a la nevera, si cal. Just abans de servir, completa el plat amb un toc de vinagre balsàmic de Mòdena en esprai i amb unes fulles de menta fresca.