Receptes

Amanida de pollastre

25 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de pollastre

Pollastre tendre, rics ingredients i un amaniment cremós fan que aquesta amanida de pollastre sigui fàcil de preparar i absolutament deliciosa.

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre
  • ½ ceba
  • 50 ml de vinagre de Módena Borges
  • 2 culleradetes de sucre
  • 1 escarola
  • 20 olives
  • 100 g de formatge feta
  • Un raig d’oli verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • Un pessic de romaní fresc

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli verge extra Borges
  • 20 ml de vinagre de Módena Borges
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Un pessic de romaní

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Ofega la ceba en una paella amb un raig d’oli verge extra . Quan comenci a daurar-se, afegeix-hi el vinagre de Mòdena i el sucre i remena-ho. Redueix el vinagre a foc lent fins a obtenir una salsa espessa. Reservala. 

  2. Pas 2

    En una planxa ben calenta, cuina els pits tallats a daus. Salpebre’ls i tira-hi un pessic de romaní fresc. 

  3. Pas 3

    Posa en un bol lescarola, les olives tallades a rodanxes i el formatge feta tallat a daus. 

  4. Pas 4

    Incorpora-hi els pits de pollastre (tebis o ja refredats, si ho prefereixes). 

  5. Pas 5

    Per a la vinagreta, mescla tots els ingredients, aboca-la a l’amanida i remena-la. 

  6. Pas 6

    Tira la ceba caramel·litzada pel damunt. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later