Receptes

Amanida russa saludable

40 min

Temps

6 persones

Racions

fácil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida russa saludable

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 250 g de pastanagues
  • 100 g de pèsols
  • 250 g de tonyina en oli d’oliva
  • 3 ous mitjans
  • 1 bossa de Borges Natura Mix

Per a la maionesa

  • 2 ous grans a temperatura ambient
  • 500 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • Una pessic de sal

Mix Antiox

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta les patates i cou-les senceres i amb pell en una cassola amb agua i sal durant uns 25-30 minuts, en funció del gruix que tinguin. Mentrestant, en un altre cassó bull les pastanagues tallades a daus petits, juntament amb els pèsols, durant uns 15 minuts. Per una altra banda , bull els ous amb closca durant 10-12 minuts.

     

  2. Pas 2

    Deixa refredar les patates i talla-les a daus. Posa-les en un bol juntament amb les pastanagues, els pèsols i l’ou tallat a rodanxes. Incorpora-hi la tonyina en oli d’oliva i remena-ho tot amb prou cura perquè l’ou no es desfaci.

  3. Pas 3

    Per fer la maionesa, posa els ingredients al vas de la batedora. Submergeix-hi el braç de la batedora sense encendre-la i, quan toquis el fons, posa-la en marxa sense moure el braç, fins que la mescla comenci a emulsionar. Ves pujant el braç amb compte a mesura que la maionesa emulsioni.

  4. Pas 4

    Mescla la maionesa amb l’amanida i decora-ho amb Mix Natura.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later