Bull la quinoa i escorre-la bé.
Receptes
Amanida de tardor
Ingredients
- 320 g de quinoa
- 100 g de carabassa
- Una culleradeta d’orenga
- Una culleradeta de comí
- 8 castanyes
- 1 alvocat
Per al pesto de nous
- 50 g d’alfàbrega
- 100 g de nous Pizarro
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 de formatge parmesà
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Fes al forn la carabassa tallada a daus, ben untada amb oli d’oliva verge extra, una culleradeta d’orenga i una altra de comí. Quan sigui tèbia, mescla-la amb la quinoa.
-
Pas 3
Cou les castanyes i incorpora–les també, tallades per la meitat o en làmines més fines. A continuació afegeix-hi l’alvocat a trossos.
-
Pas 4
Prepara un pesto de nous triturant en una batedora potent l’alfàbrega, les nous Pizarro, l’oli d’oliva verge extra i el parmesà, a més d’un pessic de sal. Si queda massa dens, hi pots tirar una mica d’aigua o més oli.
-
Pas 5
Serveix l’amanida tèbia de castanyes i carabassa juntament amb el pesto de nous.