Receptes

Ànec amb orellanes

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 800 g de magret d’ànec
  • 40 panses Borges
  • 10 orellanes d’albercoc Borges
  • 1 got de vi negre
  • ½ got d’aigua
  • 1 cullerada sopera de mel
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge extra Borges

Orellanes de temporada

Oli verge extra

Panses de temporada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Hidrata les panses i les orellanes en el vi durant 20 minuts. Salteja-les la paella amb un raig doli doliva verge extra. 

  2. Pas 2

    Afegeix-hi el vi i el aigua i cuina-ho tot a foc lent durant uns minuts. Incorpora-hi la mel i deixreduir la salsa durant uns minuts més. 

  3. Pas 3

    Salpebre la carn i fes-la a la planxtomba tomba, de manera que quedi lleugerament crua per dins. 

  4. Pas 4

    Introdueix lànec la salsa i cuina’l amb prou feines un parell de minuts, perquè sintegrin els sabors. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later