Receptes

Arròs amb carabassa i pistatxos

50 min

Temps

4 persones persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 1Kg de carabassa
  • 300gr de mongeta tendra
  • 1 albergínia
  • 500gr de ceba
  • 500gr de tomàquet
  • 1 vas de vi tipo camamilla, vi ranci…
  • 400gr d'arròs
  • 1 litro de brou de verdures
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva suau Borges
  • 1 bossa de Pistatxos Borges

Oli d’oliva sabor Suau

Festucs

Pas a pas

  1. Pas 1

    Primer preparem un sofregit amb les cebes i els tomàquets.

  2. Pas 2

    A mitja cocció afegim el vi ranci (si no en tens, pot ser vi blanc, afegint una cullerada de sucre i una altra de vinagre).

     

  3. Pas 3

    En una paella a part saltem la carabassa, les mongetes tendres i l’albergínia.

  4. Pas 4

    A continuació posarem el sofregit i les verdures junt amb l’arròs.

     

  5. Pas 5

    Afegim el brou i, just abans de presentar, afegirem també els pistatxos.

     

  6. Pas 6

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later