Primer preparem un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
Receptes
Arròs amb carabassa i pistatxos
Ingredients
- 1Kg de carabassa
- 300gr de mongeta tendra
- 1 albergínia
- 500gr de ceba
- 500gr de tomàquet
- 1 vas de vi tipo camamilla, vi ranci…
- 400gr d'arròs
- 1 litro de brou de verdures
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva suau Borges
- 1 bossa de Pistatxos Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
A mitja cocció afegim el vi ranci (si no en tens, pot ser vi blanc, afegint una cullerada de sucre i una altra de vinagre).
-
Pas 3
En una paella a part saltem la carabassa, les mongetes tendres i l’albergínia.
-
Pas 4
A continuació posarem el sofregit i les verdures junt amb l’arròs.
-
Pas 5
Afegim el brou i, just abans de presentar, afegirem també els pistatxos.
-
Pas 6