Escalfa el forn a 180ÂșC durant uns 15 minuts. Talla les patates a rodanxes dâ 1 cm de gruix aproximadament i posa en una plata per al forn. A continuaciĂł col·loca la ceba tallada a la juliana damunt de les patates (Ă©s important que tinguin el mateix gruix, perquĂš el temps de cocciĂł de totes dues sigui similar).
Receptes
BacallĂ al forn
Ingredients
- 1 kg de lloms de bacallĂ fresc
- 1 kg de patates
- 1 ceba
- 1 gota de vi blanc seco
- Oli dâoliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tira un bon raig dâoli dâoliva verge extra Borges de manera que cobreixi bĂ© les patates i la ceba, i salpebre-ho. Posa-ho al forn durant 10 minuts sense obrir-lo.
-
Pas 3
Passat aquest temps, obre el forn, tira-hi un altre rajolĂ dâoli dâoliva verge extra Borges, el vi blanc ben repartit damunt de les patates i la ceba i, per acabar, els lloms de bacallĂ amb la pell cap avall.
-
Pas 4
Deixa-ho coure uns 20 minuts més (en funció del forn) i tindràs llest el bacallà .