Si vols menjar peix però no saps com preparar-lo… aquesta és la teva recepta!
Receptes
Bacallà fregit

Ingredients
- 500 g de bacallà dessalat a trossos
- 2 ous
- 20 ml de llet sencera
- 1 gra d’all
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 100 g de farina de blat
- 50 g de farina de cigrons (opcional, per a un toc més cruixent)
- Sal i pebre
- Un raig d’oli Borges Especial Fregits
- Llimona a grills per servir
Pas a pas
-
Pas 1
Asseca bé el bacallà amb paper de cuina. En un bol, bat els ous amb la llet i afegeix-hi l’all ratllat, el pebre vermell dolç, la sal i el pebre.
-
Pas 2
En un altre bol, mescla la farina de blat amb la farina de cigrons. Passa cada tros de bacallà per la mescla líquida i, després, per la mescla de farines. Assegura’t que quedin ben coberts.
-
Pas 3
Escalfa oli abundant en una paella a foc mitjà-alt. Quan sigui ben calent, fregeix-hi el bacallà, per tandes i per tots dos costats, fins que quedi daurat i cruixent. Treu-lo i deixa’l escórrer damunt de paper absorbent.
-
Pas 4
Serveix el plat calent i acompanyat amb uns grills de llimona.