Receptes

Bacallà fregit

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bacallà fregit

Si vols menjar peix però no saps com preparar-lo… aquesta és la teva recepta!

Ingredients

  • 500 g de bacallà dessalat a trossos
  • 2 ous
  • 20 ml de llet sencera
  • 1 gra d’all
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 100 g de farina de blat
  • 50 g de farina de cigrons (opcional, per a un toc més cruixent)
  • Sal i pebre
  • Un raig d’oli Borges Especial Fregits
  • Llimona a grills per servir

Borges Especial Fregits

Pas a pas

  1. Pas 1

    Asseca bé el bacallà amb paper de cuina. En un bol, bat els ous amb la llet i afegeix-hi l’all ratllat, el pebre vermell dolç, la sal i el pebre.

  2. Pas 2

    En un altre bol, mescla la farina de blat amb la farina de cigrons. Passa cada tros de bacallà per la mescla líquida i, després, per la mescla de farines. Assegura’t que quedin ben coberts.

  3. Pas 3

    Escalfa oli abundant en una paella a foc mitjà-alt. Quan sigui ben calent, fregeix-hi el bacallà, per tandes i per tots dos costats, fins que quedi daurat i cruixent. Treu-lo i deixa’l escórrer damunt de paper absorbent.

  4. Pas 4

    Serveix el plat calent i acompanyat amb uns grills de llimona.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later