Receptes

Bacallà amb moniato i festucs

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bacallà amb moniato i festucs

Ingredients

60

  • 4 lloms de bacallà
  • 4 grans d’all
  • 1 cibulet
  • 2 tomàquets
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd petit
  • 2 moniatos
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • 1 cullerada de vinagre blanc Borges
  • Olives verdes
  • Festucs Borges Pizarro

Vinagre balsàmic Bianco

Festucs Pizarro

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tritura els alls i sofregeixlos en una paella amb oli doliva verge extra. Afegeix-hi els lloms de bacallà i cuinals a foc suau, tapats, fins que es daurin. 

  2. Pas 2

    Mentrestant, fes els moniatos al forn durant uns 45 minuts a 180 ºC. Triturals amb el passapurés juntament amb oli doliva, un rajolí de vinagre de vi blanc, sal i pebre, fins a obtenir una crema espessa. Si queda massa densa, hi pots afegir un rajolí de llet o de beguda vegetal al gust. 

  3. Pas 3

    Per muntar el plat, comença amb un llit de puré de moniato, posa el llom de bacallà al damunt i, a sobre de cadascun, unes olives i un grapat de festucs.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later