Receptes

Patates amb bacallà, la recepta tradicional

60 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Patatas con bacalao, la receta tradicional

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà ben dessalat
  • 1 patata gran
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • Un grapat de prunes, panses i altres fruites dessecades Borges
  • 1 gra d’all
  • Un rajolí de vi blanc
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • 200 ml de brou de peix

Prunes de temporada

Panses de temporada

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola amb oli doliva verge extra abundant, salta els lloms de bacallà. Retirals. 

  2. Pas 2

    En el mateix oli, salta lall i la ceba. Quan s’hagin daurat, afegeix-hi el tomàquet i el pebrot i cou-los durant uns minuts. Afegeix-hi també la mescla de prunes, panses i altres fruites dessecades. Incorpora-hi el vi blanc i cuinal fins que sevapori. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la patata tallada a cubs petits i el brou de peix. Si no n’hi ha prou, hi pots tirar més aigua. Salpebre-ho. 

  4. Pas 4

    Cuina-ho a foc baix durant 25-30 minuts. Incorpora-hi el bacallà i cuina’l juntament amb les patates durant 5 minuts més, perquè els sabors sintegrin. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later