Mescla en un recipient la mantega tova amb el sucre fins a blanquejar-la. Afegeix-hi, un per un, els rovells dels ous. Mescla-ho bé i tira-hi la farina i el llevat.
Receptes
Barretes de nous i xocolata
Ingredients
- 3 ous
- 125 g de sucre
- 125 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 125 g de mantega a temperatura ambient
- 125 g de xocolata 70% per a postres
- 185 g de nous senceres Borges Pizarro
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla la xocolata a trossos petits i pica les nous (fins que quedin a trossets, no reduïdes a pols). Afegeix-ho tot a la preparació anterior.
-
Pas 3
Bat les clares dels ous a punt de neu amb un pessic de sal. Aboca-les a la masa amb una espàtula de goma, delicadament i amb moviments de baix cap amunt.
-
Pas 4
Quan la massa sigui homogènia, esten-la en un plat engreixat o cobert amb paper de forn. Ha de tenir un gruix d’1 cm. Iguala’n les vores amb una espátula perquè quedi un rectangle.
-
Pas 5
Posa la massa al forn, ja escalfat a 180 °C, durant 20-25 minuts. A continuació talla-la a palets (rectangles d’1,5 cm per 3 cm aproximadament) i deixa’ls refredar del tot abans de servir-los.
-
Pas 6
Conserva les galetes en una capsa de metall.