Receptes

Bledes saltades amb fruits secs

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Acelgas salteadas con frutos secos

Ingredients

  • 800 g de bledes fresques
  • 1 gra d’all
  • 100 g d’ametlles crues sense pell Borges Natura
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 4 ous durs
  • Sal i pebre

Ametlla crua repelada

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra, daura l’all i retira’l.

  2. Pas 2

    Tira les bledes a la paella i cuina-les durant uns minuts. El millor és remenar-les de tant en tant, però mantenint-les tapades perquè es vagin estovant amb el seu propi vapor.

  3. Pas 3

    En una altra paella, ben calenta i sense oli, torra les ametlles trossejades. Quan estiguin llestes, afegeix-les a les bledes juntament amb una cullerada de pebre vermell. Salpebre-ho.

  4. Pas 4

    Serveix cada plat amb un ou dur tallat a rodanxes, i amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra i sal pel damunt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later

Bledes saltades amb fruits secs