Cou els penne seguint les instruccions del fabricant. Mentrestant, deixa la soja texturitzada en remull, juntament amb el pebre vermell, uns 15 minuts. Cola–la i reserva–la.
Receptes
Bolonyesa vegana
Ingredients
- 500 g de penne
- 80 g de soja texturitzada
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 1 pastanaga
- 100 g de nous picades Borges Pizarro
- 40 ml de vi negre sec
- 1 cullerada d’orenga
- Sal i pebre
- 750 g de tomàquet triturat natural
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella fonda amb oli d’oliva verge extra, daura la ceba i els alls tallats petits a foc mig. Incorpora-hi la pastanaga tallada a trossets.
-
Pas 3
Afegeix-hi la soja ben escorreguda, les nous, el vi, l’orenga, la sal i el pebre. Per acabar, aboca-hi el tomàquet, tapa-ho bé i cuina-ho a foc mig-baix durant 20 minuts.
-
Pas 4
Tira la pasta a la paella, remena-la i serveix-la.