Receptes

Bolonyesa vegana

20 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bolonyesa vegana

Ingredients

  • 500 g de penne
  • 80 g de soja texturitzada
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 100 g de nous picades Borges Pizarro
  • 40 ml de vi negre sec
  • 1 cullerada d’orenga
  • Sal i pebre
  • 750 g de tomàquet triturat natural
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou els penne seguint les instruccions del fabricant. Mentrestant, deixa la soja texturitzada en remull, juntament amb el pebre vermell, uns 15 minuts. Colala i reservala. 

  2. Pas 2

    En una paella fonda amb oli doliva verge extra, daura la ceba i els alls tallats petits a foc mig. Incorpora-hi la pastanaga tallada a trossets. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la soja ben escorreguda, les nous, el vi, l’orenga, la sal i el pebre. Per acabar, aboca-hi el tomàquet, tapa-ho bé i cuina-ho a foc mig-baix durant 20 minuts. 

  4. Pas 4

    Tira la pasta a la paella, remena-la i serveix-la. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later