Receptes

Broqueta de nabius

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Broqueta de nabius

Un aperitiu ideal per a compartir amb família i amics! Recepta apta per a vegetarians!

Ingredients

  • 1 baguette tallada a llesques
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 150 g de nabius frescos
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 1 cullerada de mel o xarop d’atzavara
  • 100 g de formatge crema o ricotta
  • 1 pessic de sal
  • Pebre negre al gust
  • Fulles d’alfàbrega fresca per decorar (opcional)
  • Un grapat de festucs (opcional)

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Festucs

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 °C. Posa les llesques de baguette en una safata i pinta-les amb oli d’oliva verge extra. Posa-les al forn durant 8-10 minuts, fins que siguin daurades i cruixents.

  2. Pas 2

    En una paella a foc mitjà, posa els nabius, el vinagre balsàmic de Mòdena i la mel. Cuina-ho tot durant 3-5 minuts, fins que els nabius comencin a rebentar i la mescla espesseixi lleugerament. Retira-ho del foc i deixa-ho refredar

  3. Pas 3

    Unta cada llesca de pa torrat amb formatge crema o ricotta. Tira-hi per damunt una cullerada de la mescla de nabius.

  4. Pas 4

    Salpebre-ho al gust. Pots decorar el plat amb fulles d’alfàbrega o festucs.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later