Un aperitiu ideal per a compartir amb família i amics! Recepta apta per a vegetarians!
Receptes
Broqueta de nabius

Ingredients
- 1 baguette tallada a llesques
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 150 g de nabius frescos
- 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 1 cullerada de mel o xarop d’atzavara
- 100 g de formatge crema o ricotta
- 1 pessic de sal
- Pebre negre al gust
- Fulles d’alfàbrega fresca per decorar (opcional)
- Un grapat de festucs (opcional)
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 180 °C. Posa les llesques de baguette en una safata i pinta-les amb oli d’oliva verge extra. Posa-les al forn durant 8-10 minuts, fins que siguin daurades i cruixents.
-
Pas 2
En una paella a foc mitjà, posa els nabius, el vinagre balsàmic de Mòdena i la mel. Cuina-ho tot durant 3-5 minuts, fins que els nabius comencin a rebentar i la mescla espesseixi lleugerament. Retira-ho del foc i deixa-ho refredar
-
Pas 3
Unta cada llesca de pa torrat amb formatge crema o ricotta. Tira-hi per damunt una cullerada de la mescla de nabius.
-
Pas 4
Salpebre-ho al gust. Pots decorar el plat amb fulles d’alfàbrega o festucs.