Receptes

Bunyols de l’àvia

20 min

Temps

8 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bunyols de l’àvia

Ingredients

  • 400 g de farina de força
  • 40 g de sucre
  • 1 ou gran
  • 150 ml de llet sencera/beguda vegetal Borges Natura
  • 75 ml d’aigua
  • 10 g de llevat fresc
  • 30 g de mantega
  • ½ llimona
  • Oli d’oliva verge extra per fregir Borges
  • Una mica de sucre per empolsar

Oli verge extra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mescla la farina tamisada, el sucre, l’ou, la llet, l’aigua i el llevat. Remena-ho a poc a poc i ves incorporant-hi la mantega desfeta fins a aconseguir una mescla homogènia. Afegeix-hi les ratlladures de la mitja llimona. 

  2. Pas 2

    Posa la massa en un bol untat amb oli d’oliva verge extra, tapa-la amb un drap sec i deixa-la reposar un parell d’hores a temperatura ambient, fins que dobli la seva mida. 

  3. Pas 3

    Forma boles amb la massa i fregeix-les en un cassó amb oli d’oliva verge extra abundant, a uns 180 ºC, de manera que la massa suri. 

  4. Pas 4

    Deixa reposar els bunyols damunt de paper de cuina i empolsa’ls amb sucre blanc. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later