T’encanten perĂČ mai et decideixes a preparar-los? Doncs Ă©s el moment! Avui t’expliquem com preparar els tradicionals bunyols de vent.
Receptes
Bunyols de vent

Ingredients
- 125 g de beguda vegetal Borges Natura (o llet)
 - 125 g dâaigua
 - 100 g de mantega
 - 150 g de farina
 - 3 ous
 - 1 cullerada de sucre
 - Un pessic de sal
 - Un raig dâanĂs
 - Sucre per arrebossar
 - Oli d'oliva Borges Especial Fregits
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
En un cassĂł fem bullir la beguda vegetal de nous, lâaigua, la mantega, lâanĂs, la sal i el sucre.
 - 
                        
Pas 2
Afegim la farina tota de cop i remenem durant pocs minuts. Retirem el cassĂł del foc i posem els ous dâun en un, sense deixar de remenar âesperarem que cada ou sâhagi absorbit abans de tirar-hi el segĂŒent.
 - 
                        
Pas 3
Després introduïm la massa en una mà niga pastissera i anem abocant petites porcions en una cullera engreixada amb oli. Les deixem caure en una paella amb oli calent abundant i les enretirem del foc.
 - 
                        
Pas 4
Arrebossem els bunyols amb sucre de seguida. Esperarem que es refredin i⊠a menjar!
 
                                    
                                  
                              
                                    
                                  
                              


