Receptes

Bunyols de vent

130 min

Temps

3 - 4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

ValoraciĂł

Borges - Buñuelos de viento tradicionales

T’encanten perĂČ mai et decideixes a preparar-los? Doncs Ă©s el moment! Avui t’expliquem com preparar els tradicionals bunyols de vent.

Ingredients

  • 125 g de beguda vegetal Borges Natura (o llet)
  • 125 g d’aigua
  • 100 g de mantega
  • 150 g de farina
  • 3 ous
  • 1 cullerada de sucre
  • Un pessic de sal
  • Un raig d’anĂ­s
  • Sucre per arrebossar
  • Oli d'oliva suau Borges

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Oli d’oliva sabor suau

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un cassó fem bullir la beguda vegetal de nous, l’aigua, la mantega, l’anís, la sal i el sucre.

  2. Pas 2

    Afegim la farina tota de cop i remenem durant pocs minuts. Retirem el cassĂł del foc i posem els ous d’un en un, sense deixar de remenar —esperarem que cada ou s’hagi absorbit abans de tirar-hi el segĂŒent.

  3. Pas 3

    Després introduïm la massa en una màniga pastissera i anem abocant petites porcions en una cullera engreixada amb oli. Les deixem caure en una paella amb oli calent abundant i les enretirem del foc.

  4. Pas 4

    Arrebossem els bunyols amb sucre de seguida. Esperarem que es refredin i
 a menjar!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later

Bunyols de vent