Les postres ideals per a compartir amb família i amics!
Receptes
Bunyols de vent

Ingredients
- 60 g de farina
- 50 ml d’aigua
- 2 ous
- Sucre i canyella per arrebossar
- Oli Especial Fritos Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Posa al foc un cassó amb l’aigua i l’oli. Quan bullin, afegeix-hi la farina i remena-ho enèrgicament amb una cullera de fusta. Continua fins que la massa es desenganxi de les parets i quedi una bola enganxifosa. Retira-la del foc i afegeix-hi els ous, un per un, fins que s’hagin integrat del tot. La textura serà semblant a la d’unes natilles.
-
Pas 2
Posa a escalfar una paella molt fonda i amb molt d’oli Especial Fritos. Quan l’oli sigui calent, agafa una boleta de massa amb una cullereta de postres i tira-la a la paella. Assegura’t que els bunyols surin en l’oli: si toquen el fons de la paella, es cremaran. Fregeix-los per una banda i, quan siguin daurats, fregeix-los per l’altra.
-
Pas 3
Treu els bunyols de la paella i deixa’ls damunt de paper de cuina perquè aquest n’absorbeixi l’excés d’oli. Deixa’ls refredar.
-
Pas 4
En un plat, mescla el sucre i la canyella. Arrebossa-hi els bunyols quan ja siguin freds.