Receptes

Bunyols de vent

20 min

Temps

5 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bunyols de vent

Les postres ideals per a compartir amb família i amics!

Ingredients

  • 60 g de farina
  • 50 ml d’aigua
  • 2 ous
  • Sucre i canyella per arrebossar
  • Oli Especial Fritos Borges

Borges Especial Fregits

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa al foc un cassó amb l’aigua i l’oli. Quan bullin, afegeix-hi la farina i remena-ho enèrgicament amb una cullera de fusta. Continua fins que la massa es desenganxi de les parets i quedi una bola enganxifosa. Retira-la del foc i afegeix-hi els ous, un per un, fins que s’hagin integrat del tot. La textura serà semblant a la d’unes natilles.

  2. Pas 2

    Posa a escalfar una paella molt fonda i amb molt d’oli Especial Fritos. Quan l’oli sigui calent, agafa una boleta de massa amb una cullereta de postres i tira-la a la paella. Assegura’t que els bunyols surin en l’oli: si toquen el fons de la paella, es cremaran. Fregeix-los per una banda i, quan siguin daurats, fregeix-los per l’altra.

  3. Pas 3

    Treu els bunyols de la paella i deixa’ls damunt de paper de cuina perquè aquest n’absorbeixi l’excés d’oli. Deixa’ls refredar.

  4. Pas 4

    En un plat, mescla el sucre i la canyella. Arrebossa-hi els bunyols quan ja siguin freds.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later