Receptes

Calamarsons a la planxa

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Chipirones a la plancha

Ingredients

  • 800 g de calamarsons
  • 2 grans d’all
  • Unes branques de julivert
  • 40 ml de vi blanc
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un morter, mescla l’all, el julivert, l’oli d’oliva verge extra i el vi. 

  2. Pas 2

    En una planxa ben calenta amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra, cuina els calamarsons. És important demanar a la peixateria que els netegin correctament. 

  3. Pas 3

    A l’últim moment, afegeix la mescla als calamarsons i cuina’ls un parell de minuts més. 

  4. Pas 4

    Serveix-los ben calents amb una rodanxa de llimona. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later