Posa les panses Borges en remull amb el vi dolç. Escalfa força aigua i posa-li sal per coure les fulles de lasanya. Escorre-les i refresca-les uns minuts en aigua freda abans de tornar-les a escórrer. Reserva-les esteses sobre un drap humit i cobreix-les amb un altre drap humit.
Receptes
Canelons d’espinacs a la catalana amb panses

Ingredients
- 4 fulles de lasanya
 - 600 gr. espinacs frescos
 - 70 gr. panses sense pinyol Borges
 - 50 gr. pinyons Borges
 - 1 dl. vi dolç
 - 200 gr. de formatge mascarpone
 - Oli d’Oliva Verge Borges
 - Pebre negre de molinet
 - Sal
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Escalfa l’oli Borges en una paella. Quan comenci a fumejar, salteja els espinacs durant 2 minuts removent-los amb una espàtula de fusta. Salpebra al gust i reserva els espinacs a un colador.
 - 
                        
Pas 3
Torra lleugerament els pinyons Borges en una paella a foc mig i barreja’ls amb els espinacs. Escorre les panses recuperant el vi en una cassola petita i barreja-les amb els espinacs. Escalfa la cassola amb el vi a foc lent i deixa-ho coure fins que redueixi a la meitat.
 - 
                        
Pas 4
Farceix les fulles de lasanya amb els espinacs, enrosca-les sobre si mateixes de manera que el caneló surti allargat.
 - 
                        
Pas 5
Bat el mascarpone amb la reducció de vi i serveix una mica d’aquesta sala a la base del plat abans de col•locar el caneló.
 
                                    
                                  
                              

                                    
                                  
                              


