Receptes

Canelons d’espinacs a la catalana amb panses

40 min

Temps

4 persones persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 4 fulles de lasanya
  • 600 gr. espinacs frescos
  • 70 gr. panses sense pinyol Borges
  • 50 gr. pinyons Borges
  • 1 dl. vi dolç
  • 200 gr. de formatge mascarpone
  • Oli d’Oliva Verge Borges
  • Pebre negre de molinet
  • Sal

Panses de temporada

Pinyons

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa les panses Borges en remull amb el vi dolç. Escalfa força aigua i posa-li sal per coure les fulles de lasanya. Escorre-les i refresca-les uns minuts en aigua freda abans de tornar-les a escórrer. Reserva-les esteses sobre un drap humit i cobreix-les amb un altre drap humit.

  2. Pas 2

    Escalfa l’oli Borges en una paella. Quan comenci a fumejar, salteja els espinacs durant 2 minuts removent-los amb una espàtula de fusta. Salpebra al gust i reserva els espinacs a un colador.

  3. Pas 3

    Torra lleugerament els pinyons Borges en una paella a foc mig i barreja’ls amb els espinacs. Escorre les panses recuperant el vi en una cassola petita i barreja-les amb els espinacs. Escalfa la cassola amb el vi a foc lent i deixa-ho coure fins que redueixi a la meitat.

  4. Pas 4

    Farceix les fulles de lasanya amb els espinacs, enrosca-les sobre si mateixes de manera que el caneló surti allargat.

  5. Pas 5

    Bat el mascarpone amb la reducció de vi i serveix una mica d’aquesta sala a la base del plat abans de col•locar el caneló.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later